KOLAČIĆI


U skladu s europskom regulativom Ustanova za zdravstvenu skrb dr.Milena Matulić poštuje politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranica. Prilikom pretraživanja interneta općenito, kako bi vam se omogućila brza, jednostavna i učinkovita usluga, internetske stranice koriste se opcijom pohranjivanja cookieja u vaše računalo. Slijedom zakonskih obaveza koje EU stavlja pred internetske stranice, za prikupljanje ovih podataka/datoteka potrebno je prije njihova pohranjivanja dobiti pristanak korisnika.

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići” su mali skup podataka poslan s poslužitelja internetske stranice na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. “Kolačići” se također koriste za lakšu navigaciju kroz internetske stranice (npr. korisnik ne mora svaki put iznova unositi podatke za registraciju). “Kolačići” se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja internetske stranice Ustanove za zdravstvenu skrb dr Milena Matulić. Ustanova za zdravstvenu skrb dr. Milena Matulić zadržava pravo korištenja “kolačića” na internetskoj stranici, no svaki korisnik može zabraniti primanje “kolačića” uređivanjem/promjenama postavki u svojem internetskom pregledniku.
Predmetni mrežni identifikatori mogu ostaviti tragove koji, u kombinaciji s drugim identifikatorima i informacijama koje pružaju poslužitelji internetskih usluga, mogu poslužiti za identifikaciju korisnika usluge. Također, u navedenu svrhu prikupljamo i obrađujemo sljedeće podatke:
  • podatke o IP adresi
  • podatke o korištenju pojedinih aplikacija
  • podatke o navikama korisnika usluga– navedene podatke kreiramo u svrhu profiliranja korisnika i/ili kupaca
Voditelj obrade osobnih podataka vodi brigu o prikupljanju samo nužnog opsega osobnih podataka koji je potreban za postizanje zakonom utvrđene svrhe u koju se podaci obrađuju. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE?

Kolačiće možete i isključiti tj. onemogućiti, ovisno o vašem pregledniku. Kako to učiniti saznajte ovdje:
Ako ne želite u svojim računalima pohranjivati kolačiće, preporučujemo vam sljedeću stranicu koja sadrži detaljne upute kako ih možete obrisati ili onemogućiti:
www.allaboutcookies.org

logo-white

Osnivač: Milena Matulić
OIB: 32050939559
IBAN: HR5724070001100185540
Ulica Domovinskog rata 45,
21 000 Split